Üçeylül İlkokulu

Vizyon: DOĞRU VE BÜYÜK HEDEFLERE, DOĞRU YÖNTEMLERLE VARILACAĞIN BİLİNCİNDE VE SORUMLULUĞUNDA ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK

Misyon: Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak bağlı kurumların varlığını, gelişimini, değişimini sürdürmeleri için;  Profesyonel yönetim,  İnsan Kaynaklarını ve maddi kaynakları etkili ve verimli kullanma,  Eğitim – öğretim alanında araştırma ve geliştirme,  Etkili denetim ve iletişim,  Rehberlik ve yönetimde öncülük, anlayışıyla kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak, kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://uceylulilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çakmak Mahallesi Demirciler Caddesi No1 Dursunbey / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Çakmak Mahallesi Demirciler Caddesi No:1 Dursunbey / BALIKESİR

Adres - Çakmak Mahallesi Demirciler Caddesi No1 Dursunbey / BALIKESİR

Ulaşım Dursunbey, bağlı olduğu il olan Balıkesir’in doğusundadır. Balıkesir – Kütahya yöresinin engebeli ve ormanlık bölgesinde, Balıkesir’e 72 km. uzaklıkta ve Ankara-İzmir demiryolunun 7 km. kuzeyindedir. İlçenin rakımı 639 m. Yüzölçümü 1952 km2 dir. Dursunbey ilçesi bu arazi büyüklüğü ile Balıkesir merkez ilçe dahil ilde en büyük araziye sahiptir ve il yüzölçümünün yüzde 13.33’ünü kapsamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde