ÖĞRENCİMİZ KADRİYE NUR YILMAZ RESİM YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU

İlçemizde ilkokullar arasında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Kadriye Nur YILMAZ ilçe birincisi oldu.

03.11.2019 374

Cumhuriyetimizin 96. Yılı Kutlamaları 29 Ekim Salı günü Hükümet Meydanı'nda yapıldı. 29 Ekim Kutlama Programı'nda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İlkokullar arası resim yarışmasında birinci olan 4/C sınıfı öğrencimiz Kadriye Nur YILMAZ'a ödülü Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN tarafından verildi. Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.